Artikel over leertrajecten

De funfactor bij Gamification in organisaties

Gamification Concept Illustration

Lees een dikke pil van 200 pagina’s over de nieuwe werkwijze binnen de organisatie en menig medewerker haakt al snel af. Geef een urenlange presentatie en je merkt dat medewerkers wegzakken of zelfs in slaap vallen. Creëer een uitdagend spel vol punten, rangen, levels en levens en opeens zijn je medewerkers niet meer weg te slaan bij dezelfde cursus!

Gamification is leuk en weet mensen daarom aan zich te binden. Middels uitdagingen, competities, kleuren, geluidjes, timers en uiteenlopende werkvormen (we hebben er inmiddels meer dan 25!) zorgen we er met ons platform voor dat medewerkers een onvergetelijke ervaring meemaken!

Onderzoek laat zien dat 95% van de mensen plezier uit Gamification toepassingen en hier graag meer aan de slag mee willen. Dat dit een organisatie geen windeieren legt, moge duidelijk zijn: de inzet van Gamification zorgt ervoor dat de betrokkenheid bij het werk met wel 50% toeneemt.

Als leerspecialist help ik overheden bij het ontwikkelen, uitvoeren, meten en monitoren van leertrajecten voor de Omgevingswet middels gamification.


Lotte van Wateren

[email protected]

+31 85 225 0770

10 tips voor een succesvol leertraject

Benieuwd naar alle tips om een succesvol leertraject vorm te geven? Vraag dan hieronder de paper aan. Je ontvangt dan per mail de 10 tips in een mooi opgemaakt document.

Andere artikelen over Gamification

Drie tips om te voorkomen dat je Gamification toepassing jammerlijk mislukt 

Participatie voor een Omgevingsvisie 

Tip Breek De Lesstof In Kleine Stukjes

Breek de lesstof in kleine stukjes 

Reageer op het artikel

X
OwetGames in de praktijk